II. Edward és A félelem megeszi a lelket az Átriumban decemberben

December 1. (szombat) szép nap lesz a színházat szeretők számára: Alföldi Róbert rendezésében újra látható a II. Edward az Átriumban, és még vannak rá jegyek! Ajánlásnak talán elég is ennyi, de ha még hozzáteszem, hogy Fekete Ernő a címszereplő, a szeretőjét pedig Patkós Márton játssza, akkor már tényleg nem maradhat kétség: ezt látni kell!

Szintén az Átriumban lesz decemberben kétszer is A félelem megeszi a lelket. A tavalyi év egyértelműen egyik legjobb előadása volt, Hernádi Judit meg is kapta érte a Legjobb női főszereplő díját a kritikusoktól, megérdemelten. Itt is ki kell emelni a szerető alakítását: Bányai Kelemen Barna teljesítménye lenyűgöző.

Tehát látható lesz december 26-án délután 3-kor és este fél 8-kor is. Egy tippet ha elfogadtok: érdemes színpadi jegyet venni. Menjetek oda időben, hogy ajtónyitáskor elöl legyetek, a színpadi helyeket ugyanis érkezési sorrendben lehet elfoglalni – és ott üljetek a jobb oldalra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .