Tudnivalók

Az Aktuális menüpontra kattintva azok az ajánlatok olvashatók, amely előadásokra még kapható jegy. Nem tudok valós idejű frissítést ígérni, tehát előfordulhat, hogy közben már elkelt az a pár jegy, mert általában népszerű előadásokról van szó. Arra kérlek, hogy ha ilyet látsz, írd be kommentbe, és akkor frissítem majd a posztot, amint hozzájutok, valamint másoknak is segítesz ezzel, mert nem kattintanak feleslegesen.

A többi része szerintem egyértelmű az oldalnak, de várom a megjegyzéseket.

Még valami: azt figyeltem meg, hogy nekem általában több előadás tetszik és jellemzően jobban tetszenek, mint a környezetemnek. Lehet, hogy igénytelen vagyok, és nekem kevés is elég, de szeretném azt gondolni, hogy ez inkább azért van, mert teljesen nyitott tudok lenni bármilyen színpadi megoldásra. Mindig hajlandó vagyok felszállni arra a buszra, amire a rendező hív – aztán legfeljebb később megállapítom, hogy kényelmetlen volt az ülés vagy érdektelenek az ablakból látottak. De az esélyt mindig örömmel adom meg, és talán ezért is tudom jobban élvezni az előadások nagy részét. Ezt csak azért mondom, mert szerintem az ilyen hozzáállás segíti a színház élvezetét.

A borítóképen az elmúlt évek egyik legfantasztikusabb előadása, az Egyszer élünk az Alföldi-féle Nemzetiből, Mohácsi János rendezésében.