Kétely a Belvárosiban

Jeleztem, hogy olyan előadásokat is fogok ajánlani, amiket még nem láttam, de tervezek megnézni. A Kételyt már csak azért sem láthattam eddig, mert később lesz a bemutatója: augusztusban, Balatonföldváron, ami azért különösen tiszteletre méltó, mert végre szakít azzal a hagyománnyal, hogy nyáron csak vígjátékot, zenés darabot meg romantikusat szabad játszani.

Szóval, nekem már megvan a jegyem, és az előadás ajánlását a színlap olvastán merem vállalni. Várhatóan milyen lesz az a produkció, amit Pelsőczy Réka rendez, és a két főszereplő Udvaros Dorottya és Fekete Ernő? Jó, elméletileg még akár lehetne gyenge is, de mennyire valószínű ez? És akkor még nem szóltunk Simkó Katalinról, aki az Emberszagban akkorát alakított az előző évadban, hogy nehéz rá szavakat találni – vagy nem is, mondjuk ki nyugodtan, hogy a legjobb női alakítás volt 2015/2016-ban (utolsó előadás június 13-án!).

Egyszóval: nagyon jó esély van rá, hogy ebből nagyon jó előadás süljön ki, és egyelőre még mind a három, eddig meghirdetett időpontra van jegy, beleértve a pesti bemutatót is szeptember 11-én.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .